Gratis verzending v.a. €45,-  (alleen koffie in NL/BE/ jetzt auch DE!)

WE ARE MOTO
COFFEE ROASTERS

WE SERVE FRESH ORGANIC COFFEE AND LOTS OF EXPERIENCE

MOTO COFFEE

Als je opnieuw begint, kan je terug naar de basis. En dat is precies waar Moto Coffee voor staat; de mooiste biologische koffie, zorgvuldig gebrand.

Moto is professioneel, maar ook persoonlijk. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons.

We steken onze energie graag in goede service, willen specialty coffee niet ingewikkelder maken dan het is en verkopen echt alleen koffie met een duidelijke traceerbare herkomst. Bij alles wat we doen kijken we hoe het efficiënter, groener en beter kan. Zo gaan we elke keer weer terug naar de basis.

CONSCIOUS OF HOW WE WORK

ENERGIEZUINIGE BRANDER

We branden onze koffie op een efficiënte en energiezuinige brander: een Loring Kestrel S35. Het gasverbruik is 80% lager dan een brander van vergelijkbare capaciteit.

Lees meer

We branden op het restgas propaan, geheel Co2 gecompenseerd door onze leverancier: Rijngas. Een eenvoudige en wel zo goede keus.

100% BIOLOGISCH

We selecteren en branden alleen de mooiste biologisch gecertificeerde koffies, met een traceerbare herkomst en waarvoor we een eerlijke prijs betalen. Waarom alleen biologisch?

Lees meer

Er is bij het verbouwen niet met kunstmatige bestrijdingsmiddelen (zoals pesticiden) en/of kunstmest gewerkt. Hierdoor is er dus geen onnodige impact op de natuur, de grond en de biodiversiteit, laat staan op de gezondheid van de boer.  Puur natuur en niets anders. En dat proef je in onze koffies. Volgens ons de meest gezonde keus.

Onze branderij is biologisch gecertificeerd door de onafhankelijke Stichting Skal Biocontrole (108591).

FIETSKOERIERS

We laten je bestelling bezorgen met Cycloon (voorheen Fietskoeriers.nl). Waar kan, wordt je koffie dus met de fiets bezorgd. Waar nog niet kan worden bezorgd per fiets, worden de pakketten met elektrische of groengas auto's van DHL bezorgd.

IMPACT

We zijn ons bewust dat alles wat we maken of gebruiken impact heeft. Waar we een keus hebben kiezen we voor gerecyclede of goed te recyclen producten.

Lees meer

Onze verzenddozen zijn gemaakt van 90% gerecycled karton. De take away deksels zijn net als de bekers van karton i.p.v. plastic. We geven onze gebruikte jute en plastic koffiezakken (via Ephora Solutions) terug aan de boeren voor hergebruik. Ons drukwerk laten we zoveel mogelijk op Paperwise-papier drukken. En onze branderij zit in een gloednieuw pand met een isolatiewaarde A+++, met een dak vol zonnepanelen.

Bij Moto houden we het graag simpel.

Iedereen in de koffieketen moet gezond kunnen leven.

Daarom selecteren wij alleen de mooiste biologisch verbouwde koffies, vrij van bestrijdingsmiddelen en branden deze zorgvuldig in eigen branderij.

We gaan altijd op zoek naar de optimale balans tussen kwaliteit, smaak, gezondheid en milieu, in nauwe samenwerking met onze klanten en leveranciers.

Elke dag is weer een frisse start om te kijken waar we onszelf kunnen verbeteren en bewust te zijn van hoe we de dingen doen.

Moto. Good, conscious, all organic.

WIJ ZIJN MOTO

TEWIS SIMONS

Sales, Brander, Kwaliteit

WILLEM VAN OORDT

Financiën, Sales, Inkoop

You dont have permission to register